Marjon Milatz

Marjon Milatz

Ambulant onderwijskundig begeleider

Trots ben ik op onze organisatie omdat wij daadwerkelijk het verschil kunnen maken. Als het nodig is, stappen wij (tijdelijk) op de trein om even met de leerling mee te reizen en stappen we weer af als de situatie stabieler is.

Lees mijn artikelen

Achter Sara staan Marjon Milatz, Sara’s moeder Patricia, Mariette Debeij - Van Hall en Jikke-Mien Niermeijer. (Fotografie ETZ, Ellen den Ouden).
Nieuws

Een normaal leven dankzij zorgaanbieders die samenwerken

Sara heeft epilepsie en een normaal leven dankzij zorgaanbieders die samenwerken. De intensieve ketensamenwerking tussen het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis), het LWOE (Landelijk Werkverband Onderwijs en Epilepsie)/Berkenschutse en expertisecentrum voor epilepsie Kempenhaeghe lagen hieraan ten grondslag. Inmiddels is Sara meer dan een jaar aanvalsvrij. Vandaag – maandag 14 februari – op de internationale epilepsiedag delen we als zorgaanbieders het bericht dat het verhaal van Sara als hoofdstuk werd opgenomen in het onlangs verschenen boek Namaste: Humanism in Child Neurology. We zijn trots dat ‘onze’ collega, ambulant begeleider Marjon Milatz samen met de kinderneuroloog van Sara, dr. Jikke-Mien Niermeijer (ETZ) het verhaal van Sara als hoofdstuk voor deze uitgave mocht optekenen.

Blog

Kennis en afspraken over epilepsie biedt zekerheid voor alle betrokkenen

Als onderwijskundig begeleider verzorg ik spreekuren in ziekenhuizen voor kinderen met epilepsie.